Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

#1 ROUT TALKS - ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΑΝΤΑΖΟΠΟΥΛΟΣ – the dream goes on to eternity!



Ο Δημήτρης είναι ένας συναισθηματικός Άνθρωπος. Και κυνηγάει τις εμπειρίες. Και εκφράζεται μέσα απ το λόγο και τις εικόνες.

Πληθωρικός, χαμογελαστός κι αγαπησιάρικος!!!

Έχει ζήσει την εμπειρία του ROUT συνολικά. Και ως συνοδός, και ως αθλητής και ως Εθελοντής περνώντας 2 εικοσιτετράωρα «καρφωμένος στην καρέκλα» της Γραμματείας.

Και είχε στο πίσω μέρος του μυαλού του να κάνει κάτι για να βγάλει από μέσα του αυτό που κουβαλούσε χρόνια τώρα. 

Αγόρασε εξοπλισμό, εκπαιδεύτηκε μόνος του και ακολούθησε το δρόμο που χάραξαν ο Στάμος Μπιρσίμ (Olyvon), ο Ηλίας Γκαρτζονίκας και ο Δημήτρης Γκαρτζονίκας (ORIZONTAS). Και έκανε κατάθεση ψυχής με ένα βίντεο το οποίο είχε ως σκοπό να δείξει στον έξω κόσμο κάποιες σκηνές που δεν είχαν καταγραφεί σε μεγάλη έκταση. Ήθελε να δείξει την απεραντοσύνη της Ροδόπης αλλά και τον τόπο που συμβαίνουν πολλά και σπουδαία. Στην αφετηρία και τον τερματισμό. Εκεί που ξεκινάει κανείς μέσα στο σκοτάδι και καταλήγει να τερματίζει μέσα στο ΦΩΣ. Στο Δασικό Χωριό. 

Και το βίντεο αυτό το έκανε δώρο στη ROUT Family όπως τόσοι και τόσοι που έχουν αφιερώσει κομμάτια απ τη ζωή τους για να συμβάλλουν στην μοναδική εμπειρία του ROUT από το 2019 μέχρι και σήμερα. 

Έτσι ένας Άνθρωπος των Συναισθημάτων δεν θα μπορούσε παρά να αποτελέσει τον πρώτο καλεσμένο στη σειρά εκπομπών με τίτλο «ROUT TALKS» με οικοδεσπότη το Χρήστο Δ. Κατσάνο.

ΥΓ. Σημαντική η συμβολή των συνθετών που έντυσαν μουσικά το βίντεο των Αντώνη Μουσαδέ και Γιώργου Σωτηρόπουλου, αθλητών και εθελοντών του ROUT.

το υπέροχο βίντεο εδώ: 

Καλή απόλαυση!!!

Read also...

Rodopi Ultra Trail © 2014 - Powered by TROPOS BRANDING Co
Designed by Templateism.com, Plugins By MyBloggerLab.com